ENJOY FREE SHIPPING ON ALL ORDERS

Headquarters

In 2006 the designer purchased the facilities of an old pharmaceutical company. In 2008, after two years of development and renovation, the building became the fashion house’s headquarters: over 6,000 sqm of modern and functional beauty, completely immersed in the countryside of Bologna.The headquarters, shaped like a box, has been designed and developed in order to reflect in its architecture the peculiar features of the brand: coherence, precision, tenaciousness and relentlessness.The project is based on few elements: glass, metal and wood. These materials are harmoniously brought together by plays of light, which define the spaces with their linear geometries.
page_img1
The restyling project is inspired by eco-sustainable architecture and restored the building to its old splendour while expressing the passion Elisabetta Franchi has always nourished, alongside fashion, for architecture and design.Made with simple and essential materials, the structure is balanced by the use of light that emphasises the materials as, for example, in the external façade in black polished aluminium, which lends the building a functional, yet dramatic look.
page_img1